miercuri, 2 aprilie 2014

Fimă nouă WebFROG pentru Creare Site.



Am să vorbesc despre firma pe care am înfiinţat-o, dar înainte, vreau să-i mulţumesc fostei mele colege, pe nume Camelia, care m-a lăsat să scriu un articol despre firma mea WebFROG pe blogul ei. Îi sunt foarte recunoscător pentru chestia asta şi cu timpul, înleleg din ce în ce mai mult că tot ce ni se întâmplă, este datorită scopului şi cursului vieţii. Dacă e să ni se întâmple ceva „rău” suntem vinovaţi. Pentru tot ce ni se întâmplă, noi suntem devină. Dacă eram cu capul pe umeri, evitam orice situaţie penibilă care EVIDENT nu era în favoarea noastră.

Deci, firma se ocupă cu Web Design, ReDesign, Creare Site-uri WEB, Realizare Magazin Online, SEO (Search Engine Optimization). Site-ul WebFROG poate fi accesat aici: http://webfrog.ro/ iar serviciile sunt afişate chiar pe prima pagină a acestuia. Mai exact, aveţi la dispoziţie pachetele de servicii pe care le oferim şi alte soluţii, ca site-ul dumneavoastră să funcţioneze perfect, iar experienţa utilizatorilor să fie de neuitat. Recomandările vin doar dacă respectivii utilizatori de Internet sunt mulţumiţi de site-ul dvs. profesional.

O recomandare în domeniul WEB ajută foarte mult, aşadar suntem „obsedaţi” să realizăm proiectele cu profesionalism, ca respectivii noştri clienţi să fie în primul rând mulţumiţi, iar noi să fim recomandaţi. Fiecare faptă bună este răsplătita mai devreme sau mai târziu. În general site-urile web de prezentare sunt cele mai cerute în scop de realizare.

Cei care vor să împărtăşească etape din viaţa lor, pot face asta pe un site web şi totul rămâne salvat. Nu sunt chestiuni complicate pentru că totul se face rapid şi există un panou de administrare pentru tot. WordPress este cea mai TARE platformă WEB pentru administrare site. 

Pentru WEB DESIGN, este importantă structura site-ului care este evidentă atunci când un utilizator se confruntă cu ea. Interfaţa grafică atrage utilizatorii, iar dacă aceştia au o experienţă plăcută, site-ul dvs. va fi distrubuit pe releţele de socializare. Dacă un client apreciază design-ul site-ului tău, se poate decide din prima dacă el va colabora cu firma dvs., respectiv achziţionarea unor produse în cazul în care dispuneţi de un magazin online.

SEO (search engine opzimization) este un element important pentru cuvintele cheie şi motoarele de căutare. Dacă site-ul dvs. are câteva cuvinte cheie în prima pagină de căutare, veţi avea clienţi potenţialii 100%. Utilizatorii de Internet au mai multă încredere în site-urile afişate organic, în motoarele de căutare. Nu se compară cu reclamele Google Adwords sau cu alte reclame... 

Pentru mai multe detalii, accesaţi site-ul www.webfrog.ro. Dacă doriţi să colaboraţi cu firma noastră, nu ezitaţi să ne contactaţi, iar noi vă vom ajuta cu drag. Puteţi cere o ofertă specială, în funcţie de bugetul dvs. şi noi vă vom lista serviciile oferite contra preţului. Vă mulţumim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu